"Microsoft, Xbox One'ın Gizli Güçlerini Açabilir"

28.11.2013 23:08 Alkan Adakaner


     CD Projekt'in baş oyun motoru programcısı Balázs Török'ün açıklamalarına göre Microsoft Xbox One'ın gizlenen güçlerini çalıştırabilir. Geliştiricinin böyle bir düşünceye sahip olmasının sebebi ise Xbox 360'ta yapılan benzer bir işlem.
 
     Török; Microsoft'un Xbox 360'ta 2007'den 2008'e geçerken konsolun bazı saklanmış güçlerini açtığını, bu durumun biraz riskli olmasına rağmen konsolun gücünü arttırdığını söylüyor. Böylece geliştiriciler her yeni adımda konsolları biraz daha iyi öğrenebilmişler.
 
    Microsoft'un Xbox One'da da benzer bir uygulamayı hayata geçirebileceğini söyleyen CD Projekt Red yetkilisi, yine riskli olmasına rağmen konsolun gücünün arttırılabileceğini söylüyor. Bahsedilen risk muhtemelen ciddi yazılım hatalarıyla karşılaşabileceğimiz anlamına geliyor.
 
    Gizli (saklanan) güçten kasıt da muhtemelen oyun sırasında kullanılmayan bazı Xbox yazılımlarının kullandığı gücün kapatılıp, konsolun bütün gücünün doğrudan oyuna aktarılması diye bir tahmin yürütüyoruz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler