Microsoft'tan Aaron Greenberg Xbox Series X Sunumuyla İlgili Olarak: "Yanlış Beklentiler Oluşturduk"

08.05.2020 19:19 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft'un dün düzenlediği sunumda The Medium, Call of the Sea ve Chorus gibi güzel oyunlar görsek de sunumdan asıl beklenti Xbox Series X üzerinden kaydedilmiş saf oynanış videoları görmekti. Yine bazı oyunlardan saf oynanış olmasa da oynanış fragmanları paylaşıldı fakat Microsoft'un sunum için koyduğu başlığın "First Look Xbox Series X Gameplay" olduğunu ve oluşturduğu beklentiyi düşünürsek istediğimizi tam olarak aldığımızı söyleyemeyiz.
 
Özellikle Assassin's Creed Valhalla için oynanış fragmanı deyip oyun içi fragman yayınlanması epey bir tepki çekti. An itibarıyla Ubisoft Kuzey Amerika kanalındaki videoda 20 bin beğeni ve 33 bin eksi mevcut.
 
Sosyal medya üzerinden bu eleştirilere yanıt veren Xbox oyun pazarlama yöneticisi Aaron Greenberg "yanlış beklentiler oluşturduklarını" kabul etti.
 
"Eğer hiçbir şey söylememiş ve Nisan ayındaki Inside Xbox gibi sadece çıkıp gösterseydik farklı tepkiler alacağımızı zannediyorum. Yanlış beklentiler oluşturduk ve bu bizden kaynaklıydı. Tüm geri bildirimler için teşekkür ediyoruz ve ekip olarak bu geri bildirimleri dinleyeceğimizin sözünü veriyoruz." 
 
Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail ise "Haklı olarak daha fazlasını görmeyi bekliyordunuz. Önümüzde uzun bir pazarlama kampanyası var. Derinlenmesine oynanış ve daha fazla bilgi göreceksiniz." dedi. 
 
Microsoft, Temmuz ayında düzenlenecek sunumda Halo Infinite dahil olmak üzere birinci parti oyunlarını gösterecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler