Microsoft'un Japonya'daki Ümidi Kinect

18.06.2010 18:09 Alkan Adakaner


 
     Özellikle Xbox 360 ile birlikte Microsoft'un Japon oyun dünyasında büyük bir atılım yapmasını umuyorduk, çünkü Uzakdoğulu firmalarla bir çok anlaşma yapan şirket JRPG başta olmak üzere bu kitleye uygun oyunları konsoluna çıkarmıştı. Nedense bu gerçekleşmedi, ama firma umudunu kesmiş değil.
 
     Microsoft bu defa Kinect ile Japonya'da bir atılım yapmayı hedefliyor. Firmadan Phil Spencer'ın açıklamasına göre Kinect kendilerinin Japonya'daki "Büyük Umudu".
 
      Famitsu'ya konuşan Spencer, Kinect sayesinde Japon oyun pazarında çok önemli bir pozisyonda olacaklarını, çünkü bir çok geliştiricinin gelecekte de kendi yapımlarından etkileneceğini söyledi.
 
     Avrupa ve Amerika'da 4 Kasım'da piyasaya çıkacak olan Kinect, Japonya'da ise 24 Kasım'da raflardaki yerini alacak. Japonların bu tür teknolojilere büyük ilgi gösterdiklerini göz önüne alırsak Kinect'e de ilgisiz kalmayacaklarını öngörebiliriz.
 
kaynak 
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler