Middle-earth: Shadow of War PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

27.02.2017 17:27 Gazali Çetinkaya

 
   Dün Target tarafından sızdırılan Middle-earth: Shadow of Mordor'un devam oyunu Middle-earth: Shadow of War resmi olarak duyuruldu. 
 
   Warner Bros. tarafından yapılan açıklamaya göre Middle-earth: Shadow of War 22 Ağustos tarihinde Kuzey Amerika, 25 Ağustos tarihinde ise Avrupa bölgesinde çıkış yapacak.
 
   Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC (Windows 10 ve Steam) platformlarına sunulacak ve “Play Anywhere” sistemine dahil olacak. Yani oyunu Xbox One veya Windows 10 üzerinde satın aldığınızda diğer platformda da oynayabilecek, kayıt dosyalarınızı, ek paketlerinizi ve başarımlarınızı taşıyabileceksiniz. Ek olarak oyun PlayStation 4 Pro ve Xbox Project Scorpio'yu destekleyecek.
 
    İlk oyunda beğenilen Nemesis sistemi de geliştirilmiş bir şekilde devam oyununda yer alacak. Dev bir açık dünyada geçeceği belirtilen oyunun dünyası kararlarımıza ve yaptıklarımıza göre şekillenebilecek. 
 
   Monolith Productions tarafından geliştirilmekte olan Middle-earth: Shadow of War, The Hobbit ve The Lord of the Rings olayları arasında geçecek ve Middle-earth: Shadow of Mordor'un orijinal hikayesini devam ettirecek. Oyuncular epik kahramanlar ve kötü adamlarla dolup taşan daha zengin, daha kişisel ve geniş bir dünyaya dalacak ve ikonik yerler, orijinal düşman türleri, daha fazla kişilik ve anlatılmamış hikayelerle karakterler bulunacak.
 
   Paylaşılan duyuru videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Oynanış videosu ise 8 Mart tarihinde gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi -33 Sn önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler