Middle-earth: Shadow of War'un Mobil Oyunu Çıktı

28.09.2017 18:49 Gökhan Yılmaz

 
      Free-to-play strateji ve RPG türündeki Middle-earth: Shadow of War mobil oyunu iOS üzerinden ve Android üzerinden yayınlandı. Talion'un Mordor yolculuğuna kaldığı yerden devam ederek Sauron'u yok etmek için Orta Dünya'nın en iyi savaşçılarını toplamaya çalışacaksınız.
 
      Kendi kişisel ordularınızı yaratarak gerçek zamanlı savaşlara katılacak ve konsol sürümündeki Talion, Celebrimbor ve Shelob gibi ikonik karakterlerle takılacaksınız. Ayrıca daha popüler olarak tanınan Gimli ve Gandalf gibi karakterler de bulunmakta.
 
      Oyunun mobil versiyonunda da Nemesis sistemi bulunuyor ve karşılaştığınız Orc düşmanlarınız yaptığınız seçimleri hatırlıyor. Oyunun iOS ve Android sürümlerine ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler