Might No. 9'un Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı

26.09.2015 03:34 Ömür Gencer


      Mega Man tasarımcısı Keiji Inafune gibi önemli isimlerin üzerinde çalıştığı platform oyunu Mighty No. 9, geçtiğimiz ay 2015 yılından 2016 yılına ertelenmişti. Oyunun yeni çıkış tarihi paylaşıldı.
 
       Belirtilene göre oyun dünya 12 Şubat 2016'da  Xbox One, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için dijital olarak çıkışını yapacak. Oyunun yine dijital olarak PS Vita ve Nintendo 3DS'e de çıkacağını ancak bu platformlar için biraz gecikeceğini belirtelim. 

       Geliştirici ekip daha önce oyun için bir demonun 15 Eylül'de yayınlanacağını duyurmuştu. Daha sonra bu demonun da ertelendiği açıklandı. Demonun ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Mighty No. 9 hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mighty No. 9 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: comcept USA, LLC Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 1 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 7 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 8 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler