Might & Magic Heroes VI'ya %50 İndirim

12.04.2012 20:29 Tunahan Başol


     Steam'in hafta sonu çılgınlıkları devam ediyor. Steam bu sefer de geçtiğimiz senenin başarılı RPG'lerinden, Might & Magic Heroes VI'ya %50'lik bir indirim yaptı. Bunun yanında yine Might & Magic serisinin bir diğer oyunu olan Might & Magic: Clash of Heroes'da da %50'lik bir indirim yapıldı ve bu hafta sonuna özel, bedava olarak oyuncuların beğenisine sunuldu.
 
     Bir RPG severseniz, oyunların az olduğu şu dönemde Might & Magic Heroes VI'yı denemenizi tavsiye edebiliriz fakat Might & Magic Clash of Heroes her kesimin seveceği bir yapım değil. Yine de bedava oynanabiliyor oluşu ile deneyebilirsiniz.
 
     Might & Magic Heroes VI'nın Steam sayfasına buradan, Might & Magic: Clash of Heroes'un Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Might & Magic Heroes VI Platformlar: PC Geliştirici: Black Hole Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 13 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler