Mikami'nin Oyununa Resident Evil Remake Desteği

Resident Evil'ın Gamecube'teki yeniden yapımının sinematiklerinden bir görüntü
05.11.2012 19:20 Alkan Adakaner


      Resident Evil serisinin tamamen bir aksiyon oyununa dönüşmesinden sonra bu serinin eski hayranları korkuyu unutmuştu. Yine de Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin Project Zwei kod adlı saf bir korku oyunu üzerinde çalıştığını açıklaması türü sevenlerin umudu olmuştu. Şimdi bu oyunla ilgili yeni bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
 
      Mikami'nin Bethesda Sofworks'e bağlı yeni stüdyosu Tango Gameworks tarafından yapılan açıklamaya göre firmanın ilk projesi "Project Zwei"da Gamecube'e özel olarak çıkan Resident Evil Remake'in sinematiklerini yapan kişi de çalışıyor. Bu kişi Project Zwei'ın çevre tasarımları üzerinde çalışıyor. Eğer Resident Evil'ın Gamecube'teki yeniden yapımını oynadıysanız oyunun sinematiklerinin ve çevre tasarımlarının ne kadar kaliteli olduğunu hatırlarsınız.
 
      Bu arada Project Zwei'ın 2013 sonunda piyasaya çıkarılması planlanıyormuş. Bu nesil bitmeden özellikle Resident Evil hayranı konsol oyuncuları yüksek kalitede bir korku oyunu oynayabilecekmiş gibi görünüyor. Aşağıda Gamecube'e özel olarak çıkan Resident Evil Remake'in sinematiklerini nostalji için izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Evil Within Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler