Mindhunter'ın 3. Sezonu Büyük İhtimalle Gelmeyecek

23.10.2020 23:28 Özgür Eroğlu

 
Birçok başarılı filme imza atan David Fincher'ın son projelerinden biri olan Mindhunter'ın geleceğine dair yeni bir haber paylaşıldı.
 
Geçtiğimiz saatlerde Vulture'a konuşan başarılı yönetmen David Fincher, Mindhunter'ın üçüncü sezonunun hiçbir zaman gelemeyeceğini belirtti. David Fincher "Evet, galiba bitti. İzleyici sayısına göre Mindhunter oldukça pahalı bir diziydi." dedi.
 
Belli ki dizi, beklenen reytingleri karşılayamıyor. David Fincher daha önce de bu proje konusunda çok kararsız olduğunu söylemişti. 
 
Mindunter'ın ilk iki sezonu şu anda Netflix'te bulunuyor. Son dönemin en başarılı yapımlarından olan Mindhunter'ı umuyoruz tekrar ekranlarda görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler