Mindjack'in Avrupa Çıkış Tarihi Açıklandı

22.11.2010 13:45 Alkan Adakaner


 
   Square Enix ve Feelplus tarafından geliştirilen Midjack'in Avrupa çıkış tarihi belli oldu. Daha önce oyunun Amerika ve Japonya çıkış tarihleri açıklanmıştı. Bugün yapılan açıklamaya göre Mindjack, Avrupa'da 21 Ocak'ta piyasaya çıkacak.
 
    2031 yılında geçen oyunda Jim Corbijn adlı bir ajanın çevresinde gelişen olaylara tanık oluyoruz. Tek kişilik oyun modunun yanı sıra PSN ve Xbox Live üzerinden online multiplayer desteği de verecek Mindjack'te hükümet ve dev şirketler arasında yasadışı savaşta hayatta kalmaya çalışacağız.

    Square Enix'in yeni IP'leri arasında güvenilir bir yere koyduğu Mindjack, belki grafikleri ile ilgi çekemese de oynanış yapısı ve ilginç senaryosu ile dikkat çekecek gibi görünüyor.

kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mindjack Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Feel plus Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler