Square Enix'in Mindjack'inden Yepyeni Görüntüler

Mindjack'in Batılı rakipleriyle boy ölçüşmesi pek kolay olmayacak
27.12.2010 12:03 Alkan Adakaner


    Özellikle bu nesilde Batılı oyun geliştiricileri hem FPS hem deTPS konusunda oldukça başarılı oyunlara imza attılar. Bu oyun türlerinin bu nesilde favori haline geldiğini söylemek sanırım yanlış olmaz.
 
    Tabi bu türde oyun yapanlar sadece Batılılar değil. Uzakdoğulu firmalar da bu konuda bazı girişimlerde bulunuyorlar. Square Enix ve FeelPlus işbirliği ile geliştirilen Mindjack de onlardan bir tanesi.
 
     Düşmanların beyinlerini hackleyip onları kontrol altına alma imkanımızın olacağı oyun 21 Ocak'ta piyasaya çıkacak. TPS türünde olacak Mindjack'te sıkı çatışma sahneleri de bizi bekleyecek. Görsel olarak çok şey sunmayan oyun, oynanış dinamikleriyle iddialı. 
 
    Mindjack'in yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mindjack Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Feel plus Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler