Minecraft Satışları 200 Milyonu Aştı

18.05.2020 18:54 Gazali Çetinkaya

 
Dün 11. yıl dönümünü kutlayan Minecraft'ın tüm platformlar üzerindeki toplam satış miktarı 200 milyonu geçti.

Geçtiğimiz yıl 10. yıl dönümünde paylaşılan haberde oyunun 176 milyon sattığı açıklanmıştı. Bu da oyunun son bir yıl içinde ek 24 milyon sattığını gösteriyor.

Oyunun aylık kullanıcı sayısının 126 milyon olduğu belirildi fakat buna çok büyük ihtimalle Çin'deki oynaması ücretsiz versiyon da dahil.

Minecraft geliştiricisi Mojang dün ismini Mojang Studios olarak değiştirdi ve logosunu yeniledi. Stüdyonun yeni oyunu Minecraft Dungeons 26 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. Ayrıca yepyeni fikirlerinin olduğunu söylüyorlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler