Minecraft: Story Mode'ta Eşya Yaratma Sistemi Bulunacak

01.09.2015 01:27 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz günlerde Minecraft: Story Mode'un karakterimizi seçebileceğimiz ilk Telltale Games oyunu olacağını aktarmıştık. Yapım hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Belirtilene göre oyunda yaratma sistemi yani crafting de bulunacak.
 
     IGN'in PAX Prime festivalinden aktardığına göre Minecraft: Story Mode'ta tıpkı Minecraft'ta olduğu gibi bir crafting masası bulunacak. Bu masayı kullanarak sahip olduğumuz eşyalarla yeni eşyalar oluşturabileceğiz. Örneğin bahsettiğimiz örnekte iki taş ve bir çubuk kullanarak tıpkı Minecraft'ta olduğu gibi taş kılıç yapılabilmiş. 
 
       Bahsettiğimiz crafting sisteminin oyunun tamamına nasıl yedirileceği hakkında bir fikrimiz yok. Minecraft: Story Mode, bu yıl içinde Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, PC/Mac, iOS ve Android için çıkışını yapacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft: Story Mode Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler