Minecraft'ta Dünya Haritası

İleride yapılacak güncellemeler için haberdeki linki takip edebilirsiniz.
29.05.2011 20:53 Gökhan Yılmaz

 
     Minecraft sevdalıları Dünya haritasının bire bir kopyasını Minecraft evreninde oluşturarak diğer oyuncularla paylaştı. Nehirlerinden okyanuslarına, şehirlerinden mağaralarına kadar özenerek oluşturulan bu haritayı indirip keşfetmeye çıkabilirsiniz.
 
     Minecraftforum.net kullanıcıları tarafından oluşturulan harita NASA'nın görselleri kullanılarak tasarlanmış. Deniz seviyesi 40 blok ve Everest Dağı 121 blok olacak şekilde bir büyüklüğe sahip. Bazı ufak hataları bulunsa da tek kişilik ve multiplayer olmak üzere iki farklı versiyonunun bulunduğu haritayı buradan indirebilirsiniz (Dosya boyutu 450 MB, açıldığında ise 3.5 GB oluyor).
 
     Haritanın paylaşıldığı sayfaya buradan ulaşabilir ve ayrıntılarını takip edebilirsiniz. Aşağıdan haritanın bazı ekran görüntülerine bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 3 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 5 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler