Mireille Enos, World War Z 2’nin Yapılmasını İstediğini Açıkladı

14.08.2020 14:48 Özgür Eroğlu


Başarılı oyuncu Brad Pitt’in başrolünde olduğu 2013 yapımı World War Z filminin oyuncularından Mireille Enos, devam filminin yapılmasını istediğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Variety’nin bir podcast’ine katılan Mireille Enos, World War Z 2’nin yapılmasını istediğini açıkladı. Mireille Enos “Hepimiz istiyorduk, David Fincher vardı, harika bir senaryomuz vardı ama olmadı. Yapılmaması çok utanç verici, ilk filmi çok iyiydi.” dedi.

World War Z geçtiğimiz yıllarda duyurulmuştu, hatta başrolünde yine Brad Pitt olacaktı ve filmin yönetmenliğini başarılı yönetmen David Fincher yapacaktı. Ne yazık ki bütçe sorunları sebebiyle film geçen yıl ertelenmişti.

Umuyoruz bir yolu bulunur ve başarılı bir devam filmi izleyebiliriz. İlk film için ortalama üstü başarılı bir filmdi diyebiliriz sanırım.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler