Mirror's Edge 2'de Dövüş Dinamikleri Üzerine Yoğunlaşılıyor

24.06.2014 01:20 Ömür Gencer


     DICE'ın geliştiriciliğini yaptığını Mirror's Edge serisinin ilk oyunu hızlı parkur oynanışının yanında oyunculara dövüş oynanışı da sunuyor fakat pek çok oyuncunun kabul edeceği üzere oyunun dövüş dinamikleri oldukça geri planda kalmıştı. DICE'ın başkanı Karl Magnus Troedsson'ın açıklamalarına göre bu durum ikinci oyunla birlikte değişecek.
 
     Magnus, oyunun E3 festivalinde gösterilen videosuna işaret ederek dövüş dinamiklerinin büyük yer kaplayacağını ve stüdyonun bu dinamikler üzerinde fazlaca durduğunu açıkladı. 
 
     Magnus "Dövüş ve hareket dinamiklerini gösterdik fakat üzerinde durulacak bir çok şey var. Sadece bu oyunun önceki oyunla aynı olmayacağını söyleyebilirim." diyerek oyunun ilk oyuna nazaran çok farklı bir deneyim sunacağını tekrar dile getirdi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mirror's Edge: Catalyst Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 21 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler