Mirror's Edge: Catalyst'ten Yeni Bir Geliştirici Günlüğü Videosu

11.03.2016 15:57 Tunahan Safdır

    
     Mirror's Edge: Catalyst'in çıkışı yaklaştıkça hakkında sıklıkla duyurular ve videolar yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak yapımcı ekipten, içinde oynanış görüntüleri de barındıran bir geliştirci günlüğü videosu geldi. Oyunun genel yapısının oyun için sahnelerle örneklenerek anlatıldığı video tam olarak nasıl bir Mirror's Edge oyunu geleceğine dair etkili bir içerik sunuyor.
 
     Daha önce de oyun hakkında geliştirici günlüğü videoları yayınlayan ve saldırı-hareket sistemlerine odaklanan yapımcı ekip oyunun çıkışı yaklaştıkça yine oyuna dair merak edilenleri oyuncularla paylaşacağını da aktarıyor.
 
     26 Mayıs'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek Mirror's Edge Catalyst'in yeni geliştirici günlüğü videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mirror's Edge: Catalyst Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 32 Dk önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 1 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler