Mistwalker, Yeni Projelere Başladı

29.02.2012 02:04 Levent Polater

 
    The Last Story'nin lokalizasyonu o kadar uzun sürdü kü Mistwalker, son 1 senedir başka bir projeye el atamadı. Final Fantasy'nin yaratıcısı tarafından kurulan stüdyo, şimdi Batı'ya da çıkardıkları oyundan sonra rahat bir nefes aldılar ve yeni projelere başlayacaklarını resmen duyurdular.
 
    Bir Mistwalker yetkilisi, "Birkaç proje üzerinde çalışıyoruz. İlginizi takdir ediyoruz." şeklinde konuşarak müjdeyi verdi. Mistwalker'ın bir iPhone oyunu olan Party Wave üzerinde çalıştığı biliniyordu. Bu oyunun bu sene içinde App Store'daki yerini alacağı söylenirken firmanın Nier yapımcısı ile iş birliği içerisinde Cry On adındaki bir oyuna başladığı da ayrıca rapor ediliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler