Miyamoto, A Link To The Past'ın Devamını İstiyor!

13.04.2012 18:14 Talha Aynacı


   The Legend of Zelda serisinin hiç kuşkusuzu en iyilerinden birisi (belki de en iyisi) olan A Link to the Past'a devam niteliğinde bir oyun gelebilir.
 
   Miyamoto bir devam oyunu veya remake yapma isteğini daha önce üstün körü olarak ifade etmişti. Bu kezse açık bir şekilde "yeni" bir hikaye üzerinde durmak istediğini iyiden iyiye belli etti. EDGE dergisiyle yaptığı röportajda şu sözlerle oyunun hayranlarını heyecanlandırdı:
 
"Sanırım A Link to the Past üstüne kurulu veya bittiği yerden devam eden bir yapmakla ilgilenirdim. Yeni bir oyun sunmak gerçekten de çok önemli."
 
   Kendisi böyle bir proje için fazlasıyla yoğun olduğundan, olası devam oyununu bu işin üstesinden gelecek oyun yönetmenlerine devrediğini belirten Miyamoto'nun bu isteği umuyoruz gerçekleşir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler