Miyamoto, Nintendo 3DS' Daha Fazla Remake İstiyor

Nintendo'nun en önemli ismi Shigeru Miyamoto olarak görülüyor
24.04.2011 09:22 Alkan Adakaner


      Mario ve Zelda serilerinin yaratıcısı olan Shigeru Miyamoto, 3DS'te daha fazla yeniden yapım (remake) görmek istediğini söyledi. Oyuncuların 3DS'in eShop'ında yeniden yapımları ve yüksek kalitedeki oyunları istediğini belirten üstad, Nintendo'nun gelecekteki politikaları ile ilgili ipucu vermiş oldu.

       Shigeru Miyamoto'nun 3DS'te yeniden yapımını en çok görmek istediği oyun ise The Legend of Zelda: Link to the Past'mış. İlk olarak 1991 yılında piyasaya çıkan bu oyun gelişmiş grafiklerle 3DS'e gelirse harika olacaktır.

       Star Fox 64 ve Ocarina of Time gibi oyunlardan sonra diğer yeniden yapımların 3DS ekranlarına gelmesi bu önemli yapımları kaçıranlar için iyi bir fırsat olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 33 Dk önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 1 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Disney Epic Mickey: Rebrushed Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler