Miyamoto: Vita Çok Güçlü Bir Cihaz Değil

Miyamoto oyun dünyasının en saygın isimlerinden biri.
04.05.2012 15:34 Erkut Köse

 
    Mario efsanesinin baş mimarı olan Shigeru Miyamoto, Vita'nın yeterince iyi bir konsol olmadığını ileri sürdü. EDGE dergisine konuşan Miyamoto, cihazın donanımsal yönünü överken, bazı noktaları da şu sözleriyle eleştirdi:
 
   "Vita'nın donanımsal açıdan güçlü olduğunu kabul ediyorum. Ancak yazılım ve donanımın kombinasyonundan meydana gelen sonucun, pek de güçlü bir konsol oluşturmadığını söylemek zorundayım. Bu noktada Vita'nın iyi veya kötü satması beni ilgilendiren bir şey değil. Benim ilgilendiğim şey, cihazın performansı."
 
   Vita'nın çok güçlü çıkış oyunlarına sahip olmadığı ve satış rakamları anlamında da iyi bir yolda bulunmadığı gerçek. Sony her ne kadar bu durumun bir panik ortamı oluşturmaması gerektiğini düşünse de, önümüzdeki dönemde satış anlamında yaşanacaklar belirsizliğini koruyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler