Miyamoto, Wii U İçin Zelda HD Oyunu Yapmak İstiyor

Zelda, sıkmayan oynanışını bir de HD grafiklerle süslerse ufak çaplı bir deprem yaşanabilir.
23.06.2011 01:27 Levent Polater

 
    Mario'nun yaratıcısı Shigeru Miyamoto'dan sonunda duymak istediğimiz sözler geldi. Wii U için gerçek bir HD Zelda oyunu yaratmak istediğini belirten Miyamoto, tüm Zelda hayranlarına müjdeyi verdi.
 
     Wii U'nun E3 sunumunda Zelda üzerinden HD teknik demosu gösterilmişti. Fakat Nintendo, Wii U için henüz HD grafikler ile oluşturulan bir Zelda oyunu duyurmadı. Fakat Wii U için bir Zelda oyunu kaçınılmaz görünüyor. İlk olarak her zaman birinci parti oyunları ile konsolunu göklere taşıyan Nintendo, her ne kadar Wii U bir çok hardcore oyuncuya hitap eden yapımcılar için üçüncü parti kapısını sonuna kadar aralasa da Mario, Zelda ve Metroid gibi milyonlara hitap eden serilerin devamını getireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

    Miyamoto; "[Wii U], HD bir sistem ve bizim ilk HD sistemimiz ve doğal olarak bunun için HD Zelda oyunu yapmak istiyoruz" diyerek müthiş bir oyunun ilk adımını atmış görünüyor. Umarız olası bir HD Zelda oyunu Wii U'nun çıkış oyunu olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 35 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler