Miyazaki, Demon's Souls'u Remaster Yapma Kararının Kendilerinde Olmadığını Açıkladı

08.07.2016 22:50 Gazali Çetinkaya

 
   Demon's Souls'un oyun direktörü ve From Software'in başkanı Hidetaka Miyazaki son zamanlarda adından fazlaca söz edilen Demon's Souls remake veya remaster söylemlerine bir kez daha değindi.
 
   GameSpot ile yapılan röportajda Miyazaki, Demon's Souls'u remake veya remaster yapma kararının kendilerinde olmadığını buna yayıncı firmanın karar verebileceğini belirtti. Miyazaki yapılan röportajda şu sözleri sarf etti.
 
   "Görünüşe göre bir önceki röportajda bizim remake veya remaster ile olan bağımız hakkında bir yanlış anlaşılma olmuş. İzin verin burada açıklayayım. Dark Souls serisi Bandai Namco Enternainment'in IP'si, Demon's Souls ve Bloodborne ise Sony Interactive Entertainment'in IP'sidir. Bundan dolayı remake veya remaster kararı onlara bağlıdır. 
 
   Ayrıca Miyazaki eğer bir remake veya remaster gerçekleşecek olsa bile içerisinde yer almayacaklarını, bunun başka bir oyun firması ile gerçekleşebileceğini dile getirdi. 
 
   Önceki açıklamalarında da başka Dark Souls oyunu yapmayacağını söyleyen Miyazaki 4.gamer ile yapılan röportajda da halihazırda 3 oyun geliştirdiğini açıklamıştı. Bunlardan birincisinin Dark Souls gibi karanlık atmosferi bulunan bir aksiyon RPG oyunu, ikincisinin ise reboot -yabancı basının tahmini Armored Core- olarak karşımıza çıkacak bir oyun olduğundan bahseden Miyazaki üzerinde çalıştıkları son projenin ise onların da daha önce yapmadıkları tuhaf, ilginç bir oyun olduğunu söylemişti.
 
   Demon's Souls ilk olarak 2009 yılında Japonya'da PlayStation 3 için çıkış yapmış; oyunun yayıncılığı Avrupa'da Bandai Namco, Kuzey Amerika'da Atlus ve Japonya'da ise Sony tarafından yapılmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler