MoH'un Xbox 360 Betası Yine Ertelendi

01.07.2010 12:59 Levent Polater

 
 
    EA, bu hafta başlaması gereken Medal of Honor'ın Xbox 360 betasını yine erteledi. Daha önce de Betayı bu haftaya erteleyen EA, Xbox sahiplerini tekrar hayal kırıklığına uğrattı.
 
    Şu anda PS3 ve PC sahipleri betanın tadını çıkarırken betanın Xbox 360'a gelememesinin sebebi olarak bazı sorunlar olduğu gösteriliyor. Medal of Honor'ın resmi sitesinden de Beta'yı bekleyen Xbox 360 sahiplerinden özür dilenerek biraz daha sabredilmesi isteniyor. 

     Xbox 360 Beta'sını oyunu ön-alım yapan herkes oynayabilecek. Oyunun tam sürümü ise 15 Ekim'de çıkıyor, Beta'nın ne zaman çıkacağı ise belirtilmedi, sorunlar hallolunca çıkacak gibi görünüyor. 
 
    Medal of Honor Beta'sı ile ilgili sitemizde bulunan incelemeye buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler