Modern Sony Konsolları 100 Milyondan Fazla Sattı

10.07.2014 10:05 Tunahan Başol


     Sony'nin bazı ürün alanlarından çekiliyor olmasına karşın, her zaman en sağlam markalarından bir tanesi olan PlayStation, yeni bir başarıya daha imza attı.
 
     PlayStation Japonya tarafından yayınlanan ve sizin de hemen aşağıda bulabileceğiniz videoya göre, Sony'nin modern konsolları, yani Playstation 3, Vita ve PlayStation 4, toplamda 100 milyonluk satış adedini aşmış bulunuyor.
 
     En son PS4'ün 7 milyon civarında sattığını duymuştuk. Geçtiğimiz senenin sonunda ise PS3'ün toplamda 80 milyon adet sattığı açıklanmıştı. Bu rakamlara dayanarak Vita'nın da 10 milyon civarında sattığını söyleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler