Modern War Gear Solid - Bölüm 1

21.07.2010 13:26 Ersin Kılıç

 
 
     Metal Gear Solid dünyası ile Call of Duty: Modern Warfare 2 atmosferini birleştirmeye ne dersiniz?
 
     Her iki oyundan da karakterler ve izler taşıyan mükemmel bir fan filmi ortaya çıktı. Bu kısa filmin başrollerinde ise Modern Warfare 2'nin en sevilen karakterlerinden Ghost ve Metal Gear Solid serisinin efsaneleşen karakteri Snake yer alıyor. Ghost'u daha çok taktiksel planlar içerisinde görürken, Snake'i ise klasikleşen ilerleyişi ile görüyoruz. Aradaki farklılıklar oldukça esprili bir şekilde ele alınmış.
 
     Ayrıca bu fan filminde her iki oyundan da bazı eğlenceli sahnelere yer verilmiş. Özellikle Naomi'nin yer aldığı sahneler gülümsemenize sebep olacaktır. Ghost ve Snake dışında fan filminde Ocelot, Makarov, Naomi, Otacon karakterlere de yer verilmiş.
 
     Devamıda gelecek olan ve son zamanlarda izlediğimiz en eğlenceli fan filmlerinden biri olan bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Youtube videosudur.
 
Videoyu göremeyenler buraya tıklayarak ulaşabilir.
 

[DHVIDEO=1440]
 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler