Modern Warfare Remastered Amazon'da Bağımsız Olarak Listelendi

31.05.2017 09:39 Gazali Çetinkaya

 
   Mayıs ayının başında Amerikalı perakendeci GameFly Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ı bağımsız bir oyun olarak listelemişti ve şimdi de Amazon Japonya benzer bir listeleme yaptı.
 
   CharlieIntel'in haberine göre, Amazon Japonya Call of Duty: Modern Warfare Remastered'i tek başına satın alınabilir bir oyun olarak listeledi. Çıkış tarihleri ise PS4 için 20 Haziran, Xbox One için 20 Temmuz olarak görünüyor. GameFly'in yaptığı listelemede de çıkış tarihleri birebir aynıydı.
 
   Henüz Activision Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın bağımsız olarak satılacağına dair resmi açıklama yapmadı. Muhtemelen resmi duyuru E3 2017'de Call of Duty: WWII tanıtımı esnasında yapılacaktır.
 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları üzerinde Infinite Warfare'in Legacy ve Deluxe sürümleri içerisinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty 4 : Modern Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler