Modern Warfare Remastered'ı Oynamak için Infinite Warfare'in Diski Gerekiyor

03.10.2016 17:03 Gazali Çetinkaya

   
 
   Activision bu yıl Call of Duty: Infinite Warfare'in üst paketleri ile birlikte Modern Warfare'in remastered sürümünü de oyunculara sunacak.
 
   Ancak Call of Duty'nin resmi sitesindeki açıklamaya göre Modern Warfare'i oynamak için Call of Duty: Infinite Warfare diskinin takılı olması gerekiyor. Bu durum oyunu kutulu alanlar için geçerli, dijital de böyle bir gereksinim tabii ki yok.
 
"At launch, Call of Duty: Modern Warfare® Remastered will contain only 10 MP maps from the original Call of Duty: Modern Warfare game.  Additional MP maps will be made available by 12/31/2016.  Modern Warfare Remastered is a full game download (game disc must be inserted to play Modern Warfare Remastered).  Internet connection required." 
 

 
  Call of Duty: Modern Warfare Remastered; Legacy, Legacy Pro ve Digital Deluxe sürümleri adı altında Infinite Warfare ile birlikte çıkış yapacak. Oyun ilk başta multiplayer kısmında 10 harita barındıracak ve daha sonra ücretsiz olarak 6 harita daha eklenecek.
 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve Call of Duty: Infinite Warfare, 4 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. PlayStation 4 sahipleri belirtilen sürümleri satın alırsa Call of Duty: Modern Warfare Remastered sürümünün hikaye moduna 5 Ekim tarihinde erişebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 11 Dk önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler