Modern Warfare ve Warzone Güncellemesi Oyunun Boyutunu 25GB Küçültüyor

10.11.2020 14:30 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone için versiyon 1.29 güncellemesini yayınladı.

Güncellemenin indirme boyutu 33GB fakat indirdikten sonra oyunun dosya boyutu her platformda 25GB civarında azalacak.

Konsollarda yüksek çözünürlüklü dokular, yüksek çözünürlüklü doku paketine taşındı. Paket tüm konsollarda mevcut ve ayarlarda kurulum kısmından ulaşılabilir. Oyunun yapım yönetmeni Paul Haile sadece PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4 Pro ve Xbox One X için öneriyor. PC'ye de yüksek çözünürlüklü oyun varlıklarını dinamik olarak stream etme seçeneği eklendi.
 
Güncelleme ayrıca Warzone'a özel maçlar ekliyor. Henüz beta aşamasında ve maçların başlaması için belirli sayıda oyuncu gerekiyor. BR için 50 oyuncu, Plunder için 30 oyuncu ve Mini BR için 24 oyuncu gerekli. BR ve Plunder'ın takım versiyonları da mevcut.  
 
Bunların yanı sıra yeni nesil konsollar için destek ve çok sayıda hata düzeltmesi ile iyileştirme de güncellemeye dahil. Tüm detayları burada bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart Xbox Cloud Gaming Hizmetine Klavye ve Fare Desteği Ekleniyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler