Mojang'in Geliştirdiği Kart Oyunu Scrolls'un Fiyatı Düştü

19.09.2014 14:12 Ömür Gencer


      Mojang'in geliştirdiği kart oyunu Scrolls bildiğiniz gibi yakında tabletler için çıkışını yapacak. Yapımcı firma oyunun mobil sürümünde fiyatın düşeceğini duyurdu.
 
      Mojang yaptığı açıklamada tabletler için çıkan oyun fiyatlarının ucuz olduğunu ve 21 dolar fiyat etiketinin mobil platformlar için uygun olmayacağını belirtti. Oyunu oynayaması ücretsiz olarak da çıkarmayı düşündüklerini söyleyen yapımcı daha sonra bu çeşit para kazanma yönteminin Mojang'e uygun olmadığı fark ederek bu düşünceden vazgeçmiş.
 
     Scrolls'un fiyatı tüm platformlarda 5 dolara düşürüldü. Mojang oyuna daha önce sahip oyunculara 20 dolarlık sharg paketi verecek. Oyunda cross-platform özelliğinin bulunacağını hatırlatalım. Yani tablet, PC veya Mac kullanıcıları beraber Scrolls oynayabilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Scrolls Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler