Molyneux: "PS Vita Aldatıcı, Heyecan Vermiyor"

06.06.2012 18:07 Talha Aynacı

 
   Bir dönem Microsoft Oyun Stüdyoları'nın patronu olarak görev alan ve Populous, Black & White ve Fable gibi oyunlarla hafızalara kazınan Peter Molyneux, Sony'nin yeni el konsolu için "aldatıcı" ve "beni heyecanlandırmıyor" dedi.

"Tamamiyle bir oyun tasarımcısı olarak söylemem gerek ki; PS Vita beni heyecanlandırmıyor. Arka dokunmatik panel çok şirin, arkadan dokunarak oynadığımız bir kaç oyun var. Ama bilirsiniz, ben işin orasında değilim. Üzgünüm. Bu aldatıcı, bu cebimini içine koyacağım başka bir alet." diyerek başına geçtiği yeni stüdyosu 22 Cans'ın, PS Vita üzerinde oyun geliştirmeyeceğini açıkladı. Şu sıralar Curiosity isimli oyun üzerinde çalışan Molyneux, yapımın PC ve iOS için çıkış yapacağını belirtti.
 
   Molyneux, Quantic Dreams patronu David Cage ve yeni oyunu Beyond içinse övgüler yağdırmayı ihmal etmedi. Microsoft'tan ayrıldıktan sonra düşüncelerini daha özgürce dile getiren tecrübeli isim daha önce de "Better with Kinect" sloganının  kendisini endişelendirdiğini ve kimi oyunlara zoraki olarak adapte edildiğini belirtmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 35 Dk önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 2 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 3 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran Red Faction Devam Projesinin 2023 Yılında İptal Edildiği Ortaya Çıktı 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler