Monkey Island 2 SE'ı Erken Alana İlk Oyun Bedava

24.06.2010 18:46 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz yıl yeni görünümü ile karşımıza çıkan ilk Monkey Island oyunu büyük bir ilgi görmüştü. Oyunun devamı olan Monkey Island 2 Special Edition : Le Chuck's Revenge'e ise önümüzdeki ay, tam tarih vermek gerekirse 7 Temmuz'da kavuşacağız.
 
     Oyunu ön sipariş üzerinden satmaya başlayan Steam'den bugün yapılan açıklama ile ikinci oyunu erken alan oyunseverlerin, ilk oyuna bedava olarak ulaşabilecekleri belirtildi. Oyun 7 Temmuz'da çıkacağı için doğal olarak bu kampanya 7 temmuz'a kadar devam edecek.
 
     Oyunun hayranı iseniz ve ilk oyunu almadıysanız veya bu seri ile yeni tanışacaksanız, Steam gerçekten güzel bir fırsat sunmuş. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler