Ron Gilbert'in Yeni Projesi Şekilleniyor!

30.11.2011 14:19 Ersin Kılıç


     Başta Maniac Mansion ve Monkey Island gibi oyunların yaratıcılarından biri olmak üzere Indiana Jones and the Last Crusade: The Graphic Adventure gibi birçok başarılı projede de yer alan Ron Gilbert, yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.
 
     Her ne kadar bu oyunun resmi duyurusu henüz gerçekleşmese de Gilbert, Double Fine çatısı altında yeni projesini şekillendirmeye devam ediyor. Oyun hakkında herhangi bir bilgimiz yok iken ünlü yapımcı oyuna ait ilk bilgileri de yayınladı. Oyunda yer alan iki oynanabilir karaktere ait görüntüleri paylaşan Gilbert, daha fazla ipucu veremeyeceğini de sözlerine eklemiş.
 
     Karakter tasarımlarına bakacak olu ise gene retro bir oynanış ile karşılaşabiliriz. Gilbert'in bu projenin aklında uzun süredir olduğunu belirttiğini de hatırlatalım. Karakterlere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler