Monolith Software, 3DS'e Oyun mu Geliştiriyor?

28.08.2011 04:16 Ersin Kılıç


     Son olarak Xenoblade oyunu ile Wii'de başarılı bir çizgi yakalayan Monolith Software'den yeni bir haber daha geldi. Geçtiğimiz aylarda Wii U için oyun geliştirdiği belirtilen Monolith Software'ın bu seferde Nintendo 3DS'e oyun geliştirdiği belirtiliyor.
 
     Japonya'da yayın yapan Nintendo Dream dergisi ile söyleşi yapan ekip, Nintendo 3DS için çalışmalara başladıklarını belirtmiş. Daha önce de firmanın Wii U için oyun geliştirdiklerini doğruladıklarını düşünecek olur isek Monolith'in Nintendo'ya odaklanmaya devam ettiklerini çıkarabiliriz. Bu yeni proje ile ilgili resmi bir açıklama henüz yok. Doğal olarak dedikodu olarak kabul edebiliyoruz.
 
     Firmanın resmi sitesinde birkaç gün önce yayınlanan görsel ise yeni proje için elde olan tek delil...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler