Monster Hunter Rise Satışları 10 Milyonu Aştı

05.07.2022 11:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Monster Hunter Rise'ın satışlarının 10 milyon adeti aştığını duyurdu. Bu rakam Mayıs ayında dokuz milyondu. Bunun yanı sıra Cpcom, Monster Hunter Rise: Sunbreak adlı genişlemesinin de dünya çapında toplam iki milyon adeti aştığını açıkladı. Monster Hunter Rise: Sunbreak genişlemesi, Switch ve Steam üzerinden PC için 30 Haziran'da yayınlandı.
 
Capcom, seri için şunları bildirdi: 
 
Monster Hunter serisi, oyuncuları dikkat çekici bir ortama götürüyor ve dev canavarlara karşı büyük bir aksiyonun içerisinde bırakıyor. 2004 yılında çıkış yapan ve ilk oyunuyla dünyaya tanıtılan seri, oyuncuların arkadaşlarıyla birlikte vahşi canavarları avlamak için iş birliği yaptığı yeni bir türe ev sahipliği yaptı. O zamandan bu yana serinin satışları 5 Temmuz 2022 itibarıyla 84 milyonu aştı. Bu rakam serinin dünya çapında ne kadar popüler hale geldiğini gösteriyor.
 
Özellikle Ocak 2018'de Monster Hunter: World'ün yayınlanmasından bu yana dört yıl içinde serinin satışları bir hayli artış gösterdi. Monster Hunter: World, 21 milyonluk satış rakamıyla ön plana çıkıyor.
 
Monster Hunter Rise, gelen ve gelecek olan ücretsiz güncellemeler ile sürekli olarak genişlemeye devam ediyor. Monster Hunter Rise, PC sürümünün piyasaya sürülmesinin bu yana dünya çapında 10 milyon birimi aştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Rise Platformlar: Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler