Monster Hunter Rise'ın Satış Sayısı Güncellendi: 12 Milyonu Aştı

03.02.2023 18:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu Monster Hunter Rise'ın satış sayısı güncellendi. Bu kapsamda dünya çapında 12 milyondan fazla sattığı açıklandı. Monster Hunter Rise'ın en son 31 Aralık 2022 itibarıyla toplamda 11,7 milyon satışı aştığı bildirildi.
 
Rol yapma oyunu satmaya devam ediyor
 
 
 
Geçtiğimiz yıl biz oyun severlere sunulan aksiyon macera rol yapma oyunu Monster Hunter Rise, oynanmaya ve satmaya devam ediyor. Ödüllü ve çok satan Monster Hunter serisinin yeni oyunu olan Monster Hunter Rise'da bir avcı rolünü üstleniyor. Bizlere sunulan tehlikeli ve tehdit dolu dünyada çeşitli bölgeleri keşfedebiliyor,  birçok türden silahları kullanabiliyor ve canavarları alt edebiliyoruz. 
 
Monster Hunter Rise, ilk olarak 26 Mart 2021'de Switch için ardından 12 Ocak 2022'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Microsoft Store) sürümleri ise 20 Ocak 2023 tarihinde yayınlandı.
 
Oyun şu anda Steam üzerinden 375,34 TL'den satışta. Monster Hunter Rise + Sunbreak paketi ise 469 TL. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Rise Platformlar: Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler