Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin demosu 25 Haziran'da Oyunculara Sunulacak

15.06.2021 16:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, 25 Haziran'da Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin için bir demo yayınlayacağını duyurdu. Demodan kaydedilen veriler tam oyuna aktarılabilecek. Ayrıca şirket oyun için yeni bir ücretsiz güncelleme geleceğini açıkladı.
 
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, Monster Hunter evreninden zengin bir hikaye, sevimli karakterler, tanıdık canavarlar, zorlayıcı görevler ve mücadeleler ile hem RPG hem de Monster Hunter hayranlarına benzersiz bir deneyim sunacak.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin'de oyuncular canavarlarla bağ kurmak özel bir taş kullanan genç bir Monster Rider'ın rolünü üstlenecek. Canavarlarla daha derin bağlar kurmak için deneyim puanları kazanabilecek ve becerilerinizi geliştirebileceksiniz. Hazır olduğunuzda, dramatik olaylar ve güzel arkadaşlıklarla dolu bir epik ve unutulmaz bir maceraya atılacaksınız. 
 
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, 9 Temmuz'da Switch ve Steam üzerinden PC platformuna çıkacak. 
 
Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Platformlar: Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler