Morbius Filminden Yeni Bir Poster Yayınlandı

27.03.2020 10:42 Özgür Eroğlu

 
Sony'nin yarattığı Spider-Man evreninin yeni üyesi Morbius'tan yeni bir poster paylaşıldı. Morbius karakteri ilk kez The Amazing Spider-Man çizgi roman serisinde görmüştük. Ancak çoğu kişi Spider-Man'in FoxKids'te yayınlanan çizgi filminden hatırlıyor olabilir.
 
Filmin başrolünde Jared Leto bulunuyor. Yardımcı rollerde ise Jared Harris (Chernobyl), Matt Smith (Doctor Who), Tyrese Gibson (Fast and Furius), Adria Arjona (True Detective) gibi isimler bulunuyor. 
 
Yayınlanan ilk fragmanın sonunda, Spider-Man Homecoming filmindeki baş kötü olan Michael Keaton'ı görmüştük. Kendisi de büyük ihtimalle yine Vulture rolü ile filmde bulunacak.
 
Bahsi geçen posteri aşağıda bulabilirsiniz. Morbius'un 31 Temmuz 2020'de vizyona girmesi planlanıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 11 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 26 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler