Mortal Kombat 11 PS4 ve Xbox One ‘Krossplay’ Beta Güncellemesi Yayınlandı

13.12.2019 03:49 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealm Studios, Mortal Kombat 11'in PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları için yeni bir güncelleme yayınladı.
 
Güncelleme Krossplay özelliği sayesinde PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuların oyunu birbirlerine karşı oynayabilmesini sağlıyor.
 
Online Kasual oyun modlarında geçerli olan bu özelliği kullanabilmeleri için oyuncuların Online menü üzerinden sağ üstte Krossplay'i açık hale getirmeleri gerekli. Bu şekilde iki platform oyuncuları arasında en iyi maçı arayacak. Ayrıca oyuncular Krossplay Online odalarında kendileri de dövüş ayarlayabilecek. 
 
Krossplay özelliği şu anda beta formunda ve PC, Switch ve Stadia versiyonlarında desteklenmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler