Mortal Kombat Aksiyon Figürleri Yolda

Sanırım daha iyi işçiliğe sahip bir figür beklemek gerek
22.05.2011 13:42 Alkan Adakaner


     Mortal Kombat'ın yeni nesilde eski başarılı günlerine dönmesi serinin hayranlarını çok sevindirmiş olmalı. Dövüş oyunu severler için özel bir seri olan ve harika karakterleri ile dikkat çeken Mortal Kombat'ın aksiyon figürleri de yolda.
 
     Jazwares Inc, Mortal Kombat figürlerinin ilk serisinde 4 adet karakterin figürünü satışa çıkaracak. Bu karakterler Sub-Zero, Radien, Johnn Cage ve Scorpion olarak açıklandı. Aşağıda figürlere ait görüntüleri bulabilirsiniz. 
 
     Yaklaşık 15 cm uzunluğundaki figürlerin fiyatı henüz belli değil, ama ayrıntılı bilgileri ve görüntüleri burada bulabilirsiniz.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs F1 24'ün Işın İzlemeli Sürümü Karşılaştırıldı: İşte Farklar 24 Mayıs İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler