Mortal Kombat Diskinde Neler Bulunuyor?

Umarız diskte hazır bulunan bu kostümler parayla DLC olarak satılmaz.
01.05.2011 15:30 Gökhan Yılmaz

 
     Son günlerin popüler oyunu Mortal Kombat'ın oyun diskinde ufak bir araştırma yapan oyuncular diskte bulunan ek içerikler keşfetti. Disk içerisinde alternatif kostümler, Kinect desteği ve online yazışmalarda yasaklanmış kelime listesi olduğu ortaya çıktı.
 
     Disk içerisinde normal kullanıcıların ulaşamadığı 17 adet karakter kostümü bulunuyor. Kratos, Quan Chi ve diğer dövüşçüler için hazırlanmış bu kostümler büyük ihtimalle oyunculara DLC olarak sunulacak.
 
     Oyunun kodlarını karıştıran oyuncular aynı zamanda Kinect için bazı kodların bulunduğunu belirtiyor. Bu kodların ileride olası bir Kinect desteği için konulmuş olabileceği ya da geliştirme sürecinde vazgeçilmiş bir özellik olabileceği düşünülüyor.
 
     Oyunun kodlarının içerisinde bulunan bir diğer dosya ise yasaklanmış kelimelerin listesini içeriyor. İngilizcede aklınıza gelebilecek her türlü kötü sözü barındıran bu liste oldukça geniş tutulmuş. Bu kelime listesi, online oyunlardaki yazışmalarda küfür ve benzeri sözleri kullanamamanız için eklenmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler