Mortal Kombat: GOTY Edition Geliyor

Mortal Kombat rahatlıkla yılın dövüş oyunu olabilir
24.11.2011 11:10 Alkan Adakaner

      NetherRealm Studios Mortal Kombat'ı tekrar oyun dünyasına kazandırarak mükemmel bir işe imza attı. Dolu içeriği, oldukça kaliteli grafikleri ve oynanışı ile yeni Mortal Kombat oyuncuların büyük beğenisini kazandı.
 
    Oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan bu oyunun şimdi Game of the Year Edition (GOTY) sürümü geliyor. Bu sürümün içeriği belli değil, ama Amazon Fransa'ya göre fiyatı 39.99 dolar olacakmış.
 
     Bildiğiniz gibi Mortal Kombat piyasaya çıktıktan sonra bazı indirilebilir içerikler yayınlanmıştı. Bu içeriklerin en önemli kısmı ise yeni karakterlerdi. Mortal Kombat: Game of the Year sürümünde muhtemelen bu içerikler de bulunacaktır. Bu sürümün çıkış tarihi ise 28 Şubat 2012 olarak görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 1 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 2 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler