Mortal Kombat Legacy: Bölüm 6 - Raiden'ın Videosu

Diğer bölümlerde olduğu gibi bu bölümünde Türkçe altyazılı versiyonu eklenecektir.
17.05.2011 13:05 Alkan Adakaner


      Mortal Kombat'ın dünyasını daha yakından tanımamız için hazırlanan Mortal Kombat Legacy adlı kısa film serisine bir yenisi daha eklendi. Bu defa serinin en eski ve ünlü karakterlerinden Raiden'ın öyküsüne odaklanışmış.
 
     Geçtiğimiz hafta Mileena ve Kitana'nın öyküsünü 2 bölüm olarak izlemiştik. Şimdiyse Raiden'ın öyküsüne bakıyoruz. Bir ruhsal tedavi merkezine kapatılan Raiden burada 90 gün boyunca tutuluyor ve çeşitli testlere tabi oluyor. Her ne kadar yetkililere Mortal Kombat turnuvasına katılmak zorunda olduğunu söylese de kimse onu dinlemiyor.
 
     Yıldırım Tanrısı olarak anılan Raiden ölümsüzlüğü de kullanarak sonunda kapatıldığı ruhsal tedavi merkezinden kurtuluyor. Raiden'ın ünlü şapkasını nasıl edindiğini de videonun son bölümlerinde öğreniyoruz.
 
     Mortal Kombat Legacy'nin 6. bölümünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2499]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 6 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 6 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler