Mortal Kombat Vita'da Kratos Olacak + Kapak

18.01.2012 11:53 Ersin Kılıç


     Ed Boon liderliğindeki NetherRealm firması geçtiğimiz yıl çıkardığı Mortal Kombat ile seriye yeni bir başlangıç yapmıştı. Dün ise PS3 ve Xbox 360 için çıkan oyunun Vita sürümünün de geleceğini öğrenmiştik. Bugün ise oyuna ait ilk bilgiler gelmeye başladı.
 
     Oyunun duyurusunda yeni bir oyun mu yoksa aynı oyunun Vita sürümü mü olduğu tam olarak açıklanmamıştı. Bugün yayınlanan kapak tasarımı ile birlikte oyunun aynı olduğu fakat yenilikler içereceği belli oldu. Kapakta ayrıca PS3 sürümünde de yer alan Kratos'un vita sürümünde de olacağı belirtilmiş.
 
     Ed Boon, orjinal Mortal Kombat elementleri ile birlikte yeni özellikler ve içeriklere sahip olacak oyunun, mobil platformlarda en iyi dövüş deneyimini yaşatacağını belirtmişti. Kapak tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler