Mortal Kombat X'in Kombat Pass'i Neler İçerecek?

12.02.2015 20:29 Tunahan Başol


    İlk olarak Mortal Kombat 9 ile birlikte karşılaştığımız Kombat Pass bildiğiniz gibi Mortal Kombat X için de oyunun çıkışıyla birlikte yayınlanacak.
 
     Oyunun geliştiricilerinden Shaun Himmerick, Kombat Pass'in 4 farklı karakter ve toplamda 15 kostüm barındıran beş farklı kostüm paketiyle geleceğini onayladı. Farklı stillerin bir karışımı olacağı söylenen kostümler için sadece klasik seçeneklerin olmayacağının üzerinde duruluyor.
 
     Steam'de 50 TL'den satılmakta olan Kombat Pass'in içeriği bu sayfada yazmıyor. Bu da içeriğin değişebileceğini gösteriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat X Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler