Mortal Kombat X'un Mobil Sürümü iTunes'daki Yerini Aldı

08.04.2015 19:03 Ömür Gencer


       Mortal Kombat X, yeni nesil, eski nesil konsollar ve PC'nin yanında bildiğiniz gibi bir de mobil platformlar için duyurulmuştu. Yapımcı ekip oyunun yeni nesil konsol ve PC sürümünün çıkışından bir hafta önce Mortal Kombat X'un iOS sürümünü iTunes üzerinden yayınladı.
 
       NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Mortal Kombat X'un mobil sürümünde Scorpion, Raiden ve Kano gibi serinin tanıdık yüzleri bulunurken Cassie Cage, D'Vorah, ve Kotal Kahn da bulunuyor. Belirtilene göre yapımda 24'ten fazla dövüşçü yer alıyor.
 
        Oynaması ücretsiz olan bu yapımda oyuncular isterlerse oyunu oynayarak yeni eşyalar ve Fatalityler açabilecek isterlerse de bu içerikleri gerçek parayla açacaklar. Bunların yanında oyunda günlük etkinlikler ve online multiplayer desteği de yer alıyor. Yapımda yer alan Allies sistemiyle arkadaşlarınızdan dövüşçüler ödünç alabileceksiniz. 
 
      Warner Bros. oyun için yeni challenge modlarının ve karakterlerinin yolda olduğunu belirtiyor. Bahsettiğimiz yapımın geliştirici ekibin açıklamasına göre "yakında" Android cihazlara geleceğini belirtelim. Oyunu ücretsiz olarak iTunes üzerinden indirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat X Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 15 Dk önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler