Mortal Kombat İçin Yepyeni Ekran Görüntüleri

18.08.2010 16:01 Levent Polater


 
    Warner, Mortal Kombat heyecanımızı dindirmek adına her hafta bir kaç yeni ekran görüntüsü önümüze atıveriyor. Yeni ekran görüntüleri yüksek çözünürlükte saf aksiyon sunuyor, aşağıdan linke göz atabilirsiniz.
 
    Normalde her zaman kanlı ve şiddet içeren bir oyun olmasıyla bilinen Mortal Kombat serisin en yeni halkasıyla bunu daha da abartarak korkunç anlar sunacağı belirtiliyor. 2D kölenlerine, yani serinin zirve dönemlerindeki popüleritesine dönmek isteyen Mortal Kombat, bakalım bunu başarabilecek mi?
 
   Ancak video'lar ve yeni ekran görüntüleri aksini söylemiyor. Buradan yeni görüntülere göz atıp siz de duruma şahit olabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler