Mortal Kombat'ın Yeni Sitesi Açıldı

16.10.2010 21:02 Alkan Adakaner


 
     Bildiğiniz gibi  Ed Boon ve yeni stüdyosu NetherRealm Studios dövüş oyunları arasında çok özel bir yere sahip olan Mortal Kombat'ı yeniden oyun dünyasının en iyileri arasına döndürmek için çabalıyorlar.
 
      Yeni Mortal Kombat oyununda 2D oynanış mekanizması ve 3D grafiklerle karşımıza çıkan serinin yaratıcısı Ed Boon, bize şimdiye kadarki en iyi Fatality'leri sunma amacında. Mortal Kombat hayranları da şimdiye kadar yayınlanan videolardan çok memnunlar.
 
      Seriye yeni bir heyecan getireceğini düşündüğümüz Mortal Kombat'ın yeni web sitesi olan  http://www.themortalkombat.com da yayına girdi. Sitede karakter tanıtımları, trailer'lar ve geri sayım sayacı bulunuyor. Ayrıca http://www.facebook.com/mortalkombat adresinden de oyunla ilgili yenilikleri takip edebilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 23 Dk önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 49 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler