MotorStorm: Apocalypse'den Yeni Ekran Görüntüleri

Bu pistin, yapısı nedeniyle bolca aksiyona gebe olacağı kesin görünüyor
11.12.2010 05:56 Gökhan Yılmaz

 
     Evolution Studios tarafından PlayStation 3'e özel geliştirilen MotorStorm: Apocalypse'den bir süredir haber alınmıyordu. Oyunun pistlerinden Skyline'ı gösteren yeni ekran görüntüleri bu sessizliği bozdu.
 
     Bu pistte 13 farklı araç tipi ile yüksek binaların tepelerinde yarışacaksınız. Pek çok rampa içerdiği için havada bolca vakit geçireceğiniz ve havadayken gazı bıraktığınızda ivmeleneceğiniz söyleniyor. Bu da pisti stratejik açıdan farklı bir keseye koyuyor, özellikle de aşağı düşme ihtimalinizi göz önünde bulundurursanız.
 
     MotorStorm: Apocalypse'in çıkış tarihi henüz açıklanmazken önümüzdeki günlerde daha çok içeriğin paylaşılacağı belirtiliyor. Skyline pistini gösteren yeni ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Motorstorm: Apocalypse Platformlar: PS3 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler