Motorstorm Yapımcıları, 20 Şubatı İşaret Ediyor

11.02.2013 08:31 Talha Aynacı

 
   PlayStation 3 ve PSP için geliştirdikleri Motorstorm oyunlarıyla tanınan Evolution stüdyosu da 20 Şubata gün sayanlar arasında. Motorstorm'un yönetmeni Paul Rustchynsky, resmi Twitter hesabından  "10 gün" mesajı göndererek, 20 Şubatta düzenlenecek PlayStation Meeting etkinliğine işaret etti.
 
   Öte yandan baş tasarımcı Will Maiden yeni projeleri hakkında bir kaç ufak açıklamada bulundu ve Evolution'da yaşanan atmosferi  "casus romanlarındaki gibi" diye yorumladı.
 
   Son olarak tasarım yönetmeni Simon Barlow, Linkedln hesabında duyurulmamış birinci parti özel bir oyunu kariyer listesine ekledi.
 
   Tabii bunların hiç birisi 20 Şubatta ne olacağına dair deliller değil. Sony belki de PlayStation Vita cephesinde güçlü oyunları tanıtabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Motorstorm: Apocalypse Platformlar: PS3 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: SCEE Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 8 Dk önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler